Ga naar de inhoud

Clinics: ontdek deze razendpopulaire sport!

Bij Padel Friesland maak je tijdens een clinic kennis met de basisvaardigheden van de spectaculaire sport, padel. Je leert de spelregels, hebt de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze gediplomeerde trainer en je speelt een partijvorm waar je alles wat je geleerd hebt, toe kunt passen.

Wil je ook een clinic op maat?

Bij Padel Friesland kunnen wij op basis van jouw eisen en wensen een clinic voor een groep op maat maken. Deze clinic zal plaatsvinden op onze padelbaan in Heerenveen. Je hebt keuze uit onze outdoor banen, of onze gloednieuwe indoorbanen. 

We geven clinics aan groepen vanaf vier personen. In 1 uur of 1,5 uur leer je de sport kennen. Heb je al wat ervaring met padel? Ook dan is het ontzettend leuk om aan een clinic mee te doen. We spitsen de clinic namelijk toe op jullie niveau! Je hoeft je geen zorgen te maken over de aanwezigheid van rackets en ballen. Daar zorgen wij voor. 

Met wie doe ik een padelclinic?

Een padelclinic is goed voor teambuilding. Voor een zakelijk uitje zoals een personeelsuitje is de clinic daarom heel geschikt. Ook voor gezinnen, een familiedag of vriendengroepen kunnen we een clinic samenstellen. 

Heb je interesse of vragen dan kun je contact opnemen met Laurens Padel Academy. Zij verzorgen voor Padel Friesland de padellessen en clinics. 

Contactgevens: info@laurenspadelacademy.nl of via 06-55132088