Meteen naar de inhoud

Lessen Padel Friesland

Wil je padel op de juiste manier leren spelen? Wil je beter leren omgaan met de ballen die van het glas afkomen? Wil je nog meer plezier uit het spel halen?
Neem dan les bij Padel Friesland. De lessen worden verzorgd in Joure en Heerenveen voor alle leeftijden en alle niveaus.

Padel lessen zijn zeer aan te raden voor het aanleren van de juiste basis van de relatief nieuwe sport padel. Tijdens de padel lessen leer je de karakteristieke slagen en tactiek van padel. Training is mogelijk voor beginners en gevorderden. De les wordt gegeven in een groep van maximaal 4 personen en duurt 1 uur. Ook privé lessen zijn mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en dan plannen we een kennismakingsles (de kosten zijn hiervoor 12,50 euro p.p. per uur o.b.v. 4 pers.). Ik wil je graag laten ervaren hoe geweldig leuk padel is.

Ter info: Heb je interesse in meerdere padellessen, dan kun je je aanmelden via info@padelfriesland.com. Op dit moment zitten de lesgroepen vrij vol, het kan even duren voordat er een plekje voor je vrijkomt om een gehele reeks lessen te volgen.
Of wil je 1 losse les (bv samen met vrienden of familie) inplannen, dan kan dat altijd in overleg meestal ook wel op korte termijn.

Hopelijk tot snel op de padelbaan.

Clinics Padel Friesland

Ontdek de snelst groeiende sport in Nederland.

Bij Padel Friesland maak je in clinics kennis met de basisvaardigheden van de spectaculaire padel sport. Tijdens een clinic sta ik  voor je klaar om alle vragen te beantwoorden over het spel. Bij een clinic zijn padel rackets en padel ballen aanwezig.

Wil je ook een Clinic op maat?

Bij Padel Friesland kunnen wij op basis van jouw eisen en wensen een clinic voor een groep en/of persoon op maat maken.

Een clinic is aan te vragen vanaf 5 personen. In een uur leer je de basisbeginselen van padel kennen. Deze worden je bijgebracht door een gediplomeerde padel trainer.

Heb je nog vragen over lessen en clinics?

Wij helpen jou graag met het leren van padel en met vragen over de padel lessen of clinics. Je kunt mij, Rutger, bereiken via info@padelfriesland.com of op 06-52624374.